miercuri, 29 decembrie 2010

Si stiam ca o sa iti repeti greseala.Stiam si ti-am spus sa te ascunzi undeva unde sa nu te vada nimeni,dar ce folos...Totul a inceput si trebuia sa se termine cu mine dar n-ai tinut cont.
Sirul asta continuu` de suferinta nejustificata,defapt...justificata.Tu esti cauza,nu mai repeta asta si cu altii...Te rog!Nu te urasc,te iubesc si-ti vreau binele,vreau sa ai constiinta impacata...sa nu te simti vinovat de mai multe si de si mai multe lucruri.Vreau sa fiu primul si ultimul om care a suferit si plans atat.Si tu vrei pentru ca pentru Mine e totul prea tarziu.
Stii ce-ai facut,stii ca intre noi e o prietenie mai ciudata.Lasa-ma in continuare doar pe mine sa ma chinui,sa ma framante intrebari fara raspuns.
Fa-ma sa zambesc asa cum doar tu stii,fara ca altii sa sufere din cauza asta.Stii la ce ma refer.Tu stii tot.TU esti tot.Tot ce mai am sau am avut...Nici NOI nu stim.
Lasa-ma sa ma zbat singura,sa incerc sa cred ca intr-un final cu totii vom fi fericiti.Sa pot sa cred ca peste tot dragostea invinge,sa gasesc un final acestei...drame,comedii,tragedii,povesti...spune-i cum vrei.Sa poti fi TU cel care ma face sa cred toate astea.
                                 TU M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu