miercuri, 29 decembrie 2010

Cum e atunci cand stai pe scaun,razi si asculti muzica care-ti place si in urmatoarea secunda il vezi Online.Incepi sa te prostesti,sa zambesti,sa asculti alte melodii,si-ti vine sa urli ca vrei sa-i spui ceva dar nu stii cum sa incepi.
Mai stai 5 secunde si mai verifici o data daca nu a iesit,altfel cum ar mai putea citi cineva postarea asta stupida?!
Dar nu,nu e stupida caci ti-e dedicata tie,da!Tu,asta care citesti acum.Stii ca pentru tine e,stii ca am mai scris inca 20 luna asta tot pentru tine si ca n-o sa obosesc niciodata sa-ti scriu fara sa primesc un raspuns.
Nu ma deranjeaza ca nu postezi un comentariu sau o parere pe post de anonim si in ceea ce priveste raspunsul...deja a trecut atat de mult timp incat m-am obisnuit cu ideea ca tu doar verifici zilnic ce-i aici.Aparent pare o dovada de cretinism ceea ce fac...Unii ar spune "De ce se mai osteneste sa scrie daca oricum nu primeste raspuns,aprecieri sau dezaprecieri?".Ei bine pentru toti cei care spun asta aflati ca ma simt excelent scriind incontinuu asa fara nici un rezultat aparent.
Tot ce conteaza e ce simti Tu cand vezi asta si ce simt eu atunci cand scriu.Sunt multe,destule...
Ramane un mister pe care nici tu n-ai sa poti sa-l dezlegi legat de ceea ce simti cu adevarat.Uneori am impresia ca nu poti sa rezisti,eu nu pot sa rezist niciodata.
N-o sa aflu decat in Viitor unde va duce toata aceasta confuzie tot ce sper e ca n-o sa raman dezamagita,desi e putin probabil.Nu sunt o prevazatoare prea buna,defapt doar in anumite situatii...dar nici tu nu esti.
Oare Tu te intrebi ce-o sa mai urmeze sau stii deja?!
                   For M.
      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu